banner113

Meteorolojiden uyarı geldi

banner106

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, fırtınanın yarın da (Salı) etkisini sürdüreceğini, rüzgarın yüksek kesimlerde saatte 100 km hızla eseceğini duyurdu.

Meteorolojiden uyarı geldi
29 Kasım 2021 Pazartesi 18:23

banner108
banner238

TÜM ANTALYA’DA FIRTINA VAR

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre rüzgarın; yarın (Salı) Antalya il genelinde güney güneybatı (lodos) yönlerden FIRTINA (60-90 km/saat), yüksek kesimlerde yer yer TAM FIRTINA (100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın oluşturacağı ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir.”

3 İLÇE İÇİN YAĞIŞ UYARISI

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren Antalya’nın doğu iç kesimlerinde (İbradı, Akseki ve Gündoğmuş İlçeleri) yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, Kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.