banner113

Motosiklet tankere arkadan çarptı!

banner106

Cikcilli Mahallesi Hacıbaba Caddesi mahallesinde seyir halinde olan Burak Çınar’ın kullandığı motosiklet aynı yönde ilerleyen Kerim Ö.’nün idaresinden sulama tankerine arkadan çarptı. Olay yerinde hayatını kaybetti

Motosiklet tankere arkadan çarptı!
31 Mayıs 2021 Pazartesi 09:13

banner108
banner238

Kaza sonrası sulama tankerinin sürücüsü Kerim Ö. ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili ise soruşturma başlatıldı. Morgdaki işlemlerinin ardından ailesi teslim edilen Çınar’ın cenazesi dün ikindi namazının ardından Mahmutseydi Bük mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Turuncu yeşilli taraftarı olan Burak Çınar'ın hayatını kaybetmesi, Alanyaspor camiasını da yasa boğarken birçok kişi de sosyal medya hesaplarından üzüntülerini yayınladığı paylaşımlarda dile getirdi.  
Alanyaspor: “Hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik”
Genç taraftar Çınar için mesaj yayınlayan Aytemiz Alanyaspor, "Genç taraftarımız Burak Çınar’ın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz” dedi.

“Başımız sağ olsun”
Alanyaspor Şimşekler Grubu Çınar ile ilgili şunları söyledi: "Grup Şimşekler üyesi, kardeşimiz, canımız, ciğerimiz, her şeyimiz Burak Çınar'ı kaybettik. Hastanede otopsi sonucu defin tarihi belli olacaktır. Başımız sağ olsun.”

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.