ALANYA BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK KAHRAMANLARIYLA “ATIĞI AZALT, MATARAYI KULLAN” PROJESİ
ALANYA BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK KAHRAMANLARIYLA “ATIĞI AZALT, MATARAYI KULLAN” PROJESİ
İçeriği Görüntüle


2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) yüksek puan alarak dikkat çeken 17 öğrenci, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu üyesi ve turizmci İzzet Köseoğlu’nun ev sahipliğinde Kaila Krizantem Otel’de düzenlenen özel bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Duygu dolu buluşmaya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve öğretmenler de katılarak öğrencilere destek verdi. Programın başında öğrencileri tek tek tebrik eden İzzet Köseoğlu, başarılarının sadece kendilerini değil tüm Alanya’yı gururlandırdığını ifade etti. Gençlerle yakından ilgilenen Köseoğlu, hem eğitim hedefleri hem de kariyer planları hakkında samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Eaf42641 6661 44Fe B8Bf 5756663124F5

Köseoğlu: “Bu başarıların devamı için her zaman yanınızdayız”
Eğitimin toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Köseoğlu, “Bu başarılar sizin azminizin, ailenizin desteğinin ve öğretmenlerinizin emeğinin bir sonucudur. Alanya’nın aydınlık yarınları sizlersiniz. Yolunuz açık olsun” dedi.