banner113

Başkan Çavuşoğlu öğrencilere mektup dağıttı

banner106

Alanyaspor ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerin son durağı Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. 

Başkan Çavuşoğlu öğrencilere mektup dağıttı
30 Mayıs 2017 Salı 15:51

banner108
banner238
Etkinlik kapsamında Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öğrencilere projenin amacını anlatan birer mektup dağıttı. Başkan Çavuşoğlu, okulun başarılı öğrencilerine ise madalyalarını verdi. 
Başkan Çavuşoğlu, 2023 yılına kadar sürecek proje kapsamında öğrencilere Alanyaspor sevgisinin aşılanacağını söyledi. Aidiyet duygusu gelişen gençlerin yetişmesine katkıda bulunacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Alanyaspor Store otobüsünü uygun zamanlarda okulunuza getirerek ürünleri indirimli olarak almanızı sağlıyoruz. En önemlisi de takımına sahip çıkan ahlaklı taraftar yetiştireceğiz" dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, "Alanyaspor, Türkiye'nin en büyük ligi olan Süper Lig’de mücadele eden iki ilçe takımından birisidir. Her hafta maçlarımız TV'den canlı olarak yayınlanmakta, spor programlarında Alanyaspor konu edilmekte, yazılı ve görsel basın tarafından sürekli takip edilmektedir. Bu durum Alanyamızın ülke çapında, hatta Avrupa ve dünyada tanıtımına katkı sağlamaktadır" diye konuştu. 
Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve Okul Müdürü Nuri Çakan da proje kapsamında beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde passolig kartı çıkaran öğrencilerin gelecek sezon da maçları ücretsiz izleyebileceğini dile getirdi. Okulda açılan Alanyaspor Store standında ise turuncu yeşilli ürünler öğrencilere indirimli olarak satışa sunuldu. 
Etkinliğe Başkan Yardımcı Mehmet Uslu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Taner Savut ve Genel Müdür Ali Topal da katıldı. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.