banner113

BAŞKAN YÜCEL KARAKÖY KEYKUBAD KÜLTÜR ŞENLİKLERİ'NE KATILDI

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gündoğmuş'un Karaköy Mahallesi'nde düzenlenen 8. Karaköy Keykubad Kültür Şenlikleri'ne katıldı. 

BAŞKAN YÜCEL KARAKÖY KEYKUBAD KÜLTÜR ŞENLİKLERİ'NE KATILDI
28 Ağustos 2022 Pazar 20:22

banner108
banner238

Alanya Saray Mahalle Muhtarı Süleyman Dora ve Dernek Yönetimi tarafından düzenlenen 8. Karaköy Keykubad Kültür Şenlikleri, kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan organizasyona, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Alanya ve Gündoğmuş mahalle muhtarları, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEL: "GELENEKLERİMİZİ YAŞATAN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Alanya merkeze 65 km. uzaklıktaki 8.Karaköy Keykubad Kültür Şenlikleri'ne katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şenlikten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; "Yörüklerden ve yörük olmaktan son derece mutluyum. Temel görevlerimizi yapmak zaten bizlerin sorumluluğu. Bizler aynı zamanda kültürel ve ortak değerlerimizi yaşamak ve yaşatmak için mücadele ediyoruz. Bu tür organizasyonlarla hem kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi unutmuyor hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder devamlılığının sürmesini temenni ederim."

GELENEKSEL YÖRÜK OYUNLARI OYNANDI

8.Karaköy Keykubad Kültür Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Açılış konuşmalarının ardından geleneksel yörük oyunları oynandı. Dingil diki, Ansır Güreşleri, Kirmen Çevirme, Yöresel Yemek Yarışmaları yapıldı.

Yarışların ardından Konyalı Eda sahne alarak alanı dolduran kalabalığa güzel bir konser verdi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.