banner113

HOTED TURİZME VE EMEKÇİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARIYLA REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR 

banner106

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği HOTED, Vikingen Resort Otel'in ev sahipliğinde, kendi alanının en iyilerinden biri olan Delfin Tekstil'in destek ve katkılarıyla tekstil konulu 158’inci eğitim seminerini gerçekleştirdi.

HOTED TURİZME VE EMEKÇİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARIYLA REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR 
24 Eylül 2022 Cumartesi 13:58

banner108
banner238



Seminere, HOTED yönetimi, üyeleri ve Delfin tekstil yönetiminin yanı sıra, kat hizmetleri müdürleri, çamaşırhane ve meydan şefleri, Prohijyen, Akdeniz hijyen ve Özak insan kaynakları firmalarının temsilcileri, meslek örgütlerinin başkanları ve yöneticileri katıldı. 
Dernek başkanı Sevgi Topuzel’in açılış konuşmasıyla başlayan ve Housekeepıng camiasının, sektörün bileşenlerinin büyük ilgi gösterdiği seminerde, otellerin maliyet açısından en büyük kalemlerinden birini teşkil eden tekstil konusu masaya yatırıldı. Delfin tekstil yönetim kurulu başkanı Yunus Özdemir ve satış pazarlama müdürü Kenan Dağaynası’nın sunumuyla, fabrikadan otellere geliş aşamasından, koruma ve kullanım koşullarında dikkat edilmesi gereken tüm önemli detaylar anlatıldı. 
YENİ, ‘20 YILDIR TURİZM VE MESLEK ADINA ÇALIŞTIK ÇOK MÜCADELE VERDİK’
‘’Her biri farklı başlıklar altında 158 eğitim semineri, 8 kat şefliği kursu, uluslararası fuarlarda 8 Housekeepıng olimpiyatı, 5 entegre fabrika gezisi, 3 Çanakkale şehitlik organizasyonu, 14 Ramazan yemeği, 14 Housekeepıng yıldönümü kuruluş balosu, 5 Üniversite ve meslek lisesi paneli, 8 kahvaltı organizasyonu, çevre, kimsesiz çocuklar gibi onlarca toplum yararına sosyal organizasyonlar, pandemi dahil, kuruluşumuzdan bu yana 900’ün üzerinde yardım paketi, 50’nin üzerinde elektrik faturalarının ödenmesi, 10’un üzerinde kira yardımı, ( kıymetli iş insanlarımız aracılığı ile) Kat hizmetleri istihdam projesi gibi daha sayamadığımız sektör ve camia adına yüzlerce çalışma gerçekleştirdik. İlaveten işletmeler arası koordinasyonu sağlayarak, işletmelerimize ve meslektaşlara gerekli desteğin verilmesi ve kardeş derneklerimizle işbirliği içerisinde hareket edip, yine mesleğimiz ve ülkemiz, bölgemiz turizminin yarınları için birçok çalışma yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. ‘’
‘ÇOK ENGELLERLE VE ZORLUKLARLA DA KARŞILAŞTIK’
‘’Yıllardır bütün bunları yaparken birçok engel ve sorunlarla da karşılaştık, mücadele ettik hala da etmeye devam ediyoruz. Tüm camiamız, turizm kamuoyu şunu bilmelidir ki birlik ve beraberlik içerisinde her ne şartta olursa olsun, mesleği ve sektörü daha ileri taşıyabilmek için mücadelemize ve çalışmalarımıza en üst perdeden devam edeceğiz.’’ dedi.
Yeni’nin konuşmasının ardından yaklaşık 3 saat süren seminer sonunda HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan Delfin tekstil yönetimine, seminere ev sahipliği yapan Vikingen Resort Otel operasyon müdürü Ziya Gedik’e ve Hk müdürü Hüsniye Faydacı'ya HOTED camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edilirken, katılımcılarla birlikte HOTED kuruluş pastası kesip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.