banner113

Alanya-Gazipaşa havaalanında uçuş tarihi belli oldu!

banner106

Koronavirüs önlemleri kapsamında durdurulan havayolu trafiği de yavaş yavaş açılıyor. THY’nin uçuş planı açıklamasından sonra Alanya Gazipaşa Havalimanı'na ilk uçuşun tarihi de belli oldu.

Alanya-Gazipaşa havaalanında uçuş tarihi belli oldu!
24 Mayıs 2020 Pazar 08:21

banner108
banner238
Gazipaşa TAV Genel Müdürü Ekrem Akgül, Gazipaşa Alanya Havalimanı’nda korona sonrası ilk uçuşun 4 Haziran 2020 tarihinde iç hatlarda gerçekleştirileceğini açıkladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılmasının önüne geçilmesi amacıyla yurt içi ve yurt dışı uçak seferleri belirsiz süreyle durdurulmuştu. Yavaş yavaş ülke genelinde normalleşmeye geçilen pandemi sürecinde uçuşların ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gazipaşa- Alanya Havalimanı TAV Genel Müdürü Ekrem Akgül, “4 Haziran itibariyle iç hat trafiği başlayacak. Sivil Havacılık tarafından belirlenen yönetmeliğe uygun olarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz” dedi. Yurt dışı seferleri konusunda ise Akgül 10 Haziran tarihini işaret etti. GZP’de ilk yurt içi seferleri ise 4 Haziran’da İstanbul ve Ankara’dan başlayacak.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.