banner113

ADD'den muhteşem balo

banner106

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak Düzenlediğimiz Cumhuriyet Balomu Alanya Öğretmenevinde gerçekleştirildi

ADD'den muhteşem balo
28 Ekim 2021 Perşembe 12:29

banner108
banner238

Dernek Başkanı Zuhal Sirkeli yaptığı açıklamasında şunları ifade etti. Elde edilen gelirin eğitim amaçlı kullanılacağı etkinliğimize katılım çok yoğun oldu. Atatürkçü Düşünce’ye gönül verenler bizi yalnız bırakmadılar.  Cumhuriyetimizin 98. Yılını büyük bir coşku ile kutladık. Siyasi Parti Başkan, Yöneticileri Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Şube üye ve gönüllülerin aramızda olduğu etkinliğimize katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Bilindiği gibi büyük Atatürk’ün önderliğinde tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş savaşımız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır.


Cumhuriyet Zorlu bir sürecin, uzun bir mücadelenin sonucudur
Büyük önderimiz bundan 98 yıl önce ‘Efendiler! Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ sözü ile 29 Ekim 1923 de Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kurdu. 
Cumhuriyetimiz 100.Yaşına doğru ilerlerken, her geçen yıl Cumhuriyetimizin kurucusunun değerini çok daha iyi anlıyoruz. Hak ve hürriyetlerinden yoksun kalan toplumların ayakta kalmaları ve yaşamaları mümkün görmüyor, bu nedenle bizlere düşen görev Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak modern Türkiye Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmaktır. Atatürkçü olarak, Atatürk Cumhuriyetini bilmek yetmez, öğretmek gerek. Anlamak yetmez, anlatmak gerek. Cumhuriyetimizin kazanımlarından bir an için ödün vermeksizin, yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bu yolda ilerleyeceğimize söz veriyoruz.


Katılımınız ve çalışmalarımıza verdiğiniz destekten dolayı yönetim kurulumuz adına sizlere çok teşekkür ediyorum


Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, saygılar sunuyorum. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.