banner113

Başkan Yücel'den 15 Temmuz mesajı

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yücel, “Bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, milletimizin büyük fedakarlıklarıyla kazanılan bir zaferdir. O gece şehit olan tüm vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet diler, gazilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

Başkan Yücel'den 15 Temmuz mesajı
14 Temmuz 2021 Çarşamba 16:04

banner108
banner238

Başkan Yücel, 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi milletçe tek yürek olup, büyük bir zaferle adeta kahramanlık destanı yazıldığını belirtti.
Başkan Yücel mesajında, “15 Temmuz; milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin yıl dönümüdür. Bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, milletimizin büyük fedakarlıklarıyla elde edilmiştir. 15 Temmuz’da Türk milleti; genç, yaşlı, kadın, erkek fark etmeden sokaklara dökülmüş, geçmişte olduğu gibi bir kez daha bu vatan için tek yürek olmuştur.
Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesi toplumumuz önemli bir süreçten geçmiş ve Türk milleti demokrasi adına büyük bir imtihan vermiştir. Hiçbir hain saldırıdan korkmadan, yılmadan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği bu kutlu vatana sahip çıkmaya devam edeceğiz.
O gece şehit olan tüm vatan evlatlarımıza ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilik mertebesi ile şereflenmiş tüm gazilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.