banner113

Gelecek Partili Çakan: Kahramanlık destandır!

banner106

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan'dan 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitler günü dolayısıla bir mesaj yayınladı

Gelecek Partili Çakan: Kahramanlık destandır!
18 Mart 2021 Perşembe 11:40

banner108
banner238
Teşkilat Başkanı Çakan mesajında şunları söyledi. 
Bir destandır Çanakkale. Yedi düvelin birleşip de yenemediği kahramanlık destandır Çanakkale. Dünya ülkelerinin yığınla akın edip geçemediği yerdir Çanakkale. Kahraman atalarımız bundan 106 yıl evvel aziz vatanımıza göz dikenleri püskürterek, geçit vermeyerek, şehadet şerbetini içerek bizlere miras bıraktığı destanın adıdır Çanakkale. Aziz şehitlerimizin hatıraları ilk günkü gibi hafızamızda yerini koruyor. Çanakkale ruhunu zamanın ruhuyla yaşamaya devam ediyoruz. 
Dünya milletlerine karşı bu haklı gururu ve kıvancı yaşıyoruz bunu da kahraman ecdadımızın şanlı zaferine borçluyuz. Her milletin tarihinde dönüm noktaları olur bu tabii bir durumdur ama Çanakkale öyle bir dönüm noktasıdır ki mermilerin bile havada çarpıştığı, hoşaf ve buğday ekmeği ile verilen mücadelenin, parmağı kopmuş olsa dahi tetiğe basma azminin tezahür ettiği bir atmosferin yaşandığı tarih inanıyorum ki dünyanın hiçbir milletinin dönüm noktasıyla kıyaslanamayacak düzeydedir. 
19.Tümen Anafartalar Komutanı Kurmay Albay Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşları aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat, milletimize ise kutlu zaferin kutlu geleceğe taşınmasını diliyorum.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.