Özellikle bu sezonun başka bir diğer iyi takımı Hatayspor'u ilk yarı evinde 6-0 mağlup eden Alanyaspor, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1, Beşiktaş'ı evinde 2-1 yenmeyi bildi. İkinci yarı oynanan maçlarda Galatasaray'a evinde 1-0 mağlup olan, Hatayspor ile de deplasmanda 0-0 berabere kalan turuncu-yeşilli takım, Trabzonspor ile de evinde 1-1 berabere kalsa da deplasmanda 3-1 yenmesini bildi. 3 büyüklerden Fenerbahçe'yi bu sezon mağlup edemeyen Alanyaspor, rakibini sezonun ikinci maçında nisan ayında evinde ağırlayacak.

Bu sezon oynanan 8 maçta kalesini gole kapatan Alanyaspor, toplamda kalesinde 28 gol gördü. Sadece deplasmanda oynanan Gaziantep ve evinde oynadığı Ankaragücü maçında 3 gol yiyen Akdeniz temsilcisi 4 maçta 2 gol, 14 maçta kalesinde 1'er gole engel olamadı.

Öte yandan Alanyaspor ligde geride kalan haftalarda sadece 5 maçta rakip fileleri havalandıramadı. Bunun dışında en farklı galibiyetini de yine ligin ilk yarısında Hatayspor'a karşı 6-0'lık skorla aldı. Bu sezon Alanyaspor'un oynadığı ve en çok golün atıldığı maç ise ilk yarının son maçı olan Ankaragücü maçı oldu. 4-3'lük Alanyaspor üstünlüğüyle tamamlanan maçta toplam 7 gol kaydedildi. Bu skorlarla Aytemiz Alanyaspor ligde 6,2 maç başı isabetli şut oranıyla en yüksek takım konumunda.