banner113

Josef Sural'ın davasında flaş gelişme

banner106

Trafik kazasında ölen Alanyasporlu futbolcu Josef Sural’ın davasında kazada araçta olan iki futbolcu şikayetlerini geri çekti.

Josef Sural'ın davasında flaş gelişme
10 Ekim 2019 Perşembe 16:14

banner108
banner238


Çek oyuncusu Josef Sural'ın eşi Denisa Suralova, adalet savaşına başladı. 7 Ağustos'ta görülen ilk duruşmada sürücü Esat Altıntaş'ın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından Denisa Suralova İstanbul'dan iki kadın avukat tuttu. Alanya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 14 Kasım'da görülecek olan mahkemeye Denisa Suralova da avukatlarıyla katılacak.

KİRALIK ARAÇLA KAZA
Kaza, 28 Nisan'da Kayseri deplasmanı dönüşünde yaşanmıştı. Futbolcuların kiraladığı VIP minibüsün Alanya girişinde su kanalına devrilerken, Josef Sural kazada korkunç şekilde hayatını kaybetmişti. 6 futbolcunun yer aldığı minibüste, Isaac Sackey, Djalma Campos da yaralanmıştı. Kazanın ilk duruşması Alanya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmüştü. Mahkemeye kazada araçta olan yabancı futbolcular da Alanyaspor tercümanıyla duruşmaya katılmıştı. Şoförden şikayetçi olan Isaac Sackey, Djalma Campos şikayetlerini geri çekerken, mahkeme heyeti sürücü Esat Altıntaş'ın (39) adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verilmişti. Josef Sural'ın eşi Denisa Suralova'nın kocasının takım arkadaşlarına şikayetlerini geri çektikleri için kızgın olduğu iddia edildi.

HIZLI GİTTİ İDDASI VAR
Sürücü Esat Altıntaş, futbolculara el işaretiyle emniyet kemeri takmaları yönünde uyardığını iddia etmişti. Altıntaş ayrıca futbolculardan Steve Caulker'in kendisinden toplantıya yetişmek için hızlı gitmesini istediğini ama kendisinin yavaş kullandığını da anlattı. Oyuncular ise emniyet kemeri ikazı almadıklarını söylemişti. Caulker ise hızlı git talebini yaptığını kabul etmişti. Olayın hemen arkasından ortaya atılan sürücünün uyuduğu iddialarının ise doğru olmadığı ortaya çıkmıştı.
Mehmet Al-Sabah Gazetesi

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.