Şekerhane Mahallesi Şirin Sokak tek yönlü olmasına rağmen sürücülerin kurala uymaması kaza, tartışma ve kargaşayı beraberinde getiriyor.

Alanya’daki araç yoğunluğu ile birlikte yaşanan trafik, sürücülerin daha fazla kural tanımamasına neden oluyor. Alanya’nın bir çok noktasında bazı ara sokaklar tek yönlü tahsis edilmesine rağmen gitmek istedikleri yere bir an önce ulaşma amacı taşıyan sürücüleri de kuralları çiğnemesine yol açıyor. Tek yönü çift yön olarak kullanma, gelişi güzel araç parkı beraberinde kaza tartışma ve kargaşayı getiriyor. 

Sürücüleri ayırmaktan iş yapamaz olduk

Alanya’nın Şekerhane Mahallesi Şirin Sokak da aynı sorunun yaşandığı yerlerden biri.. Hatalı park ve kazaların artması esnafı da çileden çıkardı. Sürekli kaza yaşandığını belirten Şirin Sokak Esnafı “  sürekli yaşanan kazalar sonrası kavga eden sürücüleri ayırmaktan iş yapamaz olduk. Artık bıktık. Belediye ve trafik ekiplerinin denetim yapmasını istiyoruz. Ancak kimse ilgilenmiyor. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Lütfen daha büyük bir sıkıntı olmadan bu sorunun çözümü için gerekeni yapsınlar. “