SİYASET

ALANYA'NIN TARAFSIZ GAZETESİ 7 YAŞINDA


7 yılı geride bırakmanın haklı gururu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında siz değerli okurlarımızın karşısında olmak bizim için hem heyecan hem de bir gurur vesilesi.

Ülke olarak asrın en büyük felaketi olarak nitelendirilen ve 50 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binlerce vatandaşımızın yaralandığı, hayatta kalan milyonlarca vatandaşımızın çadırlarda ve konteynır kentlerde kalmak zorunda kaldığı tek yürek yaralarımızı sarmaya çalıştığımız olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Böyle hassas bir dönemde Manşet Alanya'nın 8. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.  Öncelikle depremlerde enkaz altında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Millet olarak başımız sağ olsun. Hepimize geçmiş olsun.

Manşet Alanya Gazetesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devlet ve milletten yana doğruların tarafında objektif bir yayın çizgisiyle istikrarlı bir şekilde yaşatmaya devam edecektir. 
Tarafsız, doğru ve güvenilir habercilik anlayışımız ile kamuoyu arasında bir iletişim köprüsü olma misyonumuzla yayın hayatımızı sürdürüyoruz.

Bağımsızlığımızdan aldığımız güçle, Gazeteci Hüseyin Kalaycı'nın 31 yıllık mesleğinden edindiği tecrübesiyle gazetecilik yapmaya, okurlarımıza en doğru ve en güncel haberleri ulaştırmaya, Manşet Alanya Gazetesi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Taşıdığımız sorumluluğun gereği olarak önümüzdeki dönemde de daha iyiye, daha mükemmele ulaşmak için kendimizle yarışarak, çıtayı her geçen gün yükseltmenin çabası içinde olacağız. 
Manşet Alanya medya kuruluşumuza ilan ve reklamlarıyla destek olan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. 

Birlikte daha nice yıllara…