SPOR

KESTELSPOR EVİNDE GALİP GELDİ

Alanya Kestelspor, Milli Egemenlik Stadı'nda misafir ettiği Nevşehir Belediyespor'u Samet ve Hazarhan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig’de 9. hafta karşılaşmaları oynandı. Armoni Alanya Kestelspor, 9. hafta mücadelesinde Milli Egemenlik Stadı’nda ligde henüz galibiyetle tanışamayan tek takım olan Nevşehir Belediyespor’u konuk etti. Maça iki takımda istekli ve mücadeleci bir oyunla başladı. Rakibine göre daha net pozisyon bulan Alanya Kestelspor, 35. dakikada Samet’in attığı golle 1-0 skor üstünlüğünü yakaladı. Mücadelede ilk yarı 1-0 geçildi.

Karşılaşmanın 2. yarısında her iki ekipte birer oyuncu değişikliği yaparak başladı. İlk yarıya benzer bir mücadelenin sergilendiği maçın 2. yarısında iki takımda oyuncu değişiklikleriyle maçta oyun üstünlüğünü ele almaya çalıştı. 63. dakikada Kadir Can’ın yerine oyuna giren Hazarhan Karaca, beş dakika sonra 68. dakikada Kestelspor’un 2. golünü kaydetti. Hazarhan’ın bir şutu da 80’inci dakikada direkten dönerken, konuk ekip Nevşehir Belediyespor’un gol çabaları Kestelspor, savunmasını aşmaya yetmedi ve mücadeleyi her iki devrede kaydedilen gollerle Kestelspor, 2-0 kazandı.

Kestelspor, galibiyet sayısını üçe çıkarırken, bu üç galibiyeti de iç sahada elde etti. Paunını 13’e yükselten Kestelspor, üç basamak birden yükselerek zirveye biraz daha yaklaştı. Kestelspor, ligin 10. haftasında Elazığ deplasmanına gidecek.