Edinilen bilgilere göre Ünal, gece nöbeti sırasında sabaha karşı “ben biraz dinlenmeye gidiyorum” diyerek ameliyathanedeki dinlenme odasına geçti. Sabah mesaiye gelen arkadaşları, odaya girdiklerinde Ünal’ı uyandırmaya çalıştı ancak tepki alamadı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç sağlık çalışanının hayatını kaybettiği belirlendi.
Vefat nedeni ile ilgili sağlık süreçleri devam ederken, ani ölüm “neden, nasıl vefat etti?” sorularını da beraberinde getirdi.
DEPREMDE ALANYA’DAN GÖREVLENDİRİLEN 13 KİŞİLİK EKİPTE YER ALMIŞTI
Ünal, 6 Şubat depremlerinin ardından ALKÜ’den deprem bölgesine gönderilen 13 kişilik sağlık ekibinin de içinde yer almış, birçok yaralının müdahalesinde ön safta görev almıştı.
GENÇ SAĞLIK-SEN BAŞKANIYDI
Aynı zamanda Genç Sağlık-Sen ilçedeki başkanlığını yürüten Ünal’ın, sağlık çalışanlarının hak ve özlük mücadelesinde de aktif görev aldığı öğrenildi. Babasının emekli astsubay olduğu kaydedildi.
HASTANEDE TÖRENLE UĞURLANACAK
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Banu Karakuş Yılmaz, sağlık çalışanlarına yayınladığı mesajla tören detaylarını duyurdu:
“Sorumlu Anestezi Teknikerimiz Hakan Ünal’ın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Değerli sağlık çalışanımız için 20 Ekim 2025 Pazartesi günü saat 09.00’da Başhekimlik önünde tören düzenlenecek, ardından son yolculuğuna uğurlanacaktır. Başımız sağ olsun.”
Hakan Ünal’ın genç yaşı, görev başındaki ani kaybı ve sağlık camiasındaki hizmetleri, Alanya’da büyük bir üzüntüye neden oldu.




