Ziyarette Beach Soccer Worldwide Başkanı Joan Cuscó, Başkan Yardımcısı Gabino Renales, Etkinlik Direktörü Josep Ponset, Plaj Futbolu Milli Takımı eski futbolcusu ve teknik direktörü Adil Müftüoğlu ile eski milli takım kaptanı Av. Ferit Yücel Ergün yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Tarık Özçelik, dünyanın dört bir yanından takımları Alanya’da buluşturan World Winners Cup’ın, kentin uluslararası spor organizasyonlarındaki başarısını ortaya koyduğunu ifade etti.

SERENITY ALANYA BELEDİYE SPOR’DAN GOL ŞOV: 12-2!
SERENITY ALANYA BELEDİYE SPOR’DAN GOL ŞOV: 12-2!
İçeriği Görüntüle

Alanya’nın denizi, tesisleri ve organizasyon tecrübesiyle sporun ve sporcunun başkenti olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini belirten Özçelik, uluslararası heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Beach Soccer World Winners Cup ile dünya plaj futbolunun önemli temsilcilerini ağırlayan Alanya, uluslararası spor organizasyonlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.