banner113

BAYRAMDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTTIRILDI

banner106

Ramazan bayramı boyunca gıda denetimlerinin sürdüğü Alanya’da, bayram süresince ise gıdanın yanı sıra, trafik ve asayiş kontrolleri yapılarak huzurlu bir bayram geçirilmesi sağlanacak. Alınacak tedbirler arasından sağlık, itfaiye, yangın muhafaza personeli de hazır bekleyecek.

BAYRAMDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTTIRILDI
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:49

banner108
banner238

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, halkın huzuru için gerekli tüm tedbirlerin İçişleri Bakanlığı’nın da konu hakkında yayımladığı genelge çerçevesinde alınacağını ifade etti. Kaymakam Ürkmezer tüm birimler kendi sorumluk alanında trafik ve asayiş yönünden tedbirlerin arttırılacağını Gıda Tarım müdürlüğü ile zabıta ekiplerinin de gıda denetimlerini sürdüreceğini söyledi. Hastanede acil servis başta olmak üzere sağlık personelinin, itfaiye de de yeterince personelin görev başında olacağını ifade etti.

Alanya’da da trafik yönünde ise özellikle kazaların daha sık olduğu kavşak ve güzergahlara önem erilecek. İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine gönderdiği 2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirlerinde bayram öncesi ve sürecince kolluk birimlerinin sorumluluk alanlarında her türlü tedbir alınacak. Güvenli seyahat için başka emniyet kemeri, hız konusunda denetimler aksatılmayarak “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla mesajlar verilecek. Sıkı tedbirler 24 Nisan’a kadar istisnasız sürecek.

banner109

Etiketler; #fatih ürkmezer
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.