banner113

EN İYİ DESTİNASYON ÖDÜLÜ YİNE ALANYA'YA 

banner106

Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Hollandalı tatilciler yaptıkları yorumlarla En İyi Destinasyon ödülünü almamızı sağladı” dedi.

EN İYİ DESTİNASYON ÖDÜLÜ YİNE ALANYA'YA 
16 Eylül 2022 Cuma 15:18

banner108
banner238

Alanya, geçen yıl olduğu gibi bu yılda turizm destinasyonu olarak Hollanda’nın en büyük seyahat sitesi Reisgraag.nl tarafından “En İyi Destinasyon” ödülüne layık görüldü. Reisgraag.nl, Hollanda’da bir seyahat acentesi olmasının yanı sıra aynı zamanda Hollandalı tur operatörleri ve tüm dünya ülkeleri ve destinasyonlar hakkında incelemelerin yapıldığı bir platform olarak dikkat çekiyor.

Birçok ülkede konaklama yapan Hollandalının kaydettiği 20 bin yorum üzerinden yapılan incelemede Alanya’nın çok iyi bir derece aldığını söyleyen Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, “Özellikle pandemi döneminde almış olduğumuz bu ödül şehrimizin Hollandalılar tarafından ne kadar güvenilir olduğunu göstermektedir. Misafirperverlik, konum, plajlar, gece hayatı, restoranlar, turistik yerler ve kültür açısından yapılan değerlendirmede Alanya, ülkemizin turizm alanında gururu olmuştur. Üzerimize düşen görevleri gerek ALTAV, gerekse Alanya Belediyesi olarak her zaman yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.