Başvurular, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" ile "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında gerçekleştirilecek.

ALKÜ HEYETİ “ULUSLARARASI KALİTE GÜVENCESİ VE AKREDİTASYON KONFERANSI”NDA YERİNİ ALDI ALKÜ HEYETİ “ULUSLARARASI KALİTE GÜVENCESİ VE AKREDİTASYON KONFERANSI”NDA YERİNİ ALDI

Başvuruda bulunacak adayların, aralarında özgeçmiş, kimlik fotokopisi, fotoğraf, adli sicil kaydı, noterden tasdikli veya e-Devletten alınan barkodlu lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgeleri, yabancı diplomalar için denklik belgesi ve bilimsel çalışmaları kapsayan dokümanları içeren geniş bir evrak listesi bulunuyor. Ayrıca, İngilizce eğitim veren bölümler için yabancı dil yeterliliği de gerekli.

Başvurular, 24 Nisan 2024 tarihinde başlamış olup, son teslim tarihi 8 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Ön değerlendirme 9 Mayıs'ta yapılacak olup, sınav giriş tarihi 10 Mayıs ve sonuçlar 11 Mayıs 2024'te açıklanacak. Adaylar, başvurularını Alanya Üniversitesi'nin resmi web adresinden veya doğrudan üniversitenin Cikcilli Mahallesi'ndeki kampüsüne şahsen veya posta yolu ile yapabilirler.

Üniversite, ön değerlendirme ve kesin sonuçları resmi web sitesi üzerinden duyuracak ve bu bilgilendirme tebligat niteliği taşıyacak, ayrıca tebligat yapılmayacak. Posta yoluyla yapılan başvurularda, belgelerin son başvuru tarihine kadar ulaşmaması veya eksik belge durumunda başvurular geçersiz sayılacak.

http://Başvuruda bulunacak adayların, aralarında özgeçmiş, kimlik fotokopisi, fotoğraf, adli sicil kaydı, noterden tasdikli veya e-Devletten alınan barkodlu lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgeleri, yabancı diplomalar için denklik belgesi ve bilimsel çalışmaları kapsayan dokümanları içeren geniş bir evrak listesi bulunuyor. Ayrıca, İngilizce eğitim veren bölümler için yabancı dil yeterliliği de gerekli. Başvurular, 24 Nisan 2024 tarihinde başlamış olup, son teslim tarihi 8 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Ön değerlendirme 9 Mayıs'ta yapılacak olup, sınav giriş tarihi 10 Mayıs ve sonuçlar 11 Mayıs 2024'te açıklanacak. Adaylar, başvurularını Alanya Üniversitesi'nin resmi web adresinden veya doğrudan üniversitenin Cikcilli Mahallesi'ndeki kampüsüne şahsen veya posta yolu ile yapabilirler.