banner113

ALANYA BELEDİYESİ GÖNÜL PINARI YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

banner106

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yıllardır ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Gönül Pınarı Mağazası, Alanya’da misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

ALANYA BELEDİYESİ GÖNÜL PINARI YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR
05 Mart 2023 Pazar 15:52

banner108
banner238


Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından bölgeden tahliye edilen binlerce depremzedenin, yaraları Alanya’da sarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Alanya’daki ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Gönül Pınarı Mağazası ve yardım tırı, kapılarını her gün depremzede vatandaşlar için açıyor. Belediye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, depremzedeler için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

210 BİN PARÇA KIYAFET DESTEĞİ

Yüzlerce depremzedeye kıyafet, ayakkabı, oyuncak desteği sunan Gönül Pınarı ve yardım tırı, her gün hayırseverlerin bağışlarıyla yenilenen stokları sayesinde soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtmaya devam ediyor.

Depremin ilk gününden bu yana 12 bin deprem mağduruna 60 bin parça kıyafet yardımı yapıldı. Ayrıca yardım tırı ile depremzedelerin konakladığı otellere giden Alanya Belediyesi, burada da 25 bin kişiye 150 bin parça kıyafet, ayakkabı ve çeşitli yardım malzemeleri teslim ederken 37 bin depremzedeye toplamda 210 bin parça kıyafet desteği sağladı.

ÇOCUKLAR UNUTULMUYOR

Depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için var gücüyle çalışan Belediye ekipleri ve gönüllüler, çocukları da unutmuyor. Deprem bölgesinden Alanya’ya gelen çocuklara 12000 parça oyuncak, engellilere tıbbi malzeme desteği, hasta bezi, (tekerlekli sandalye wolker vb.) sağlandığı açıklandı. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.