banner113

ALANYA BİLGİ BULUT İLKOKULUNDA ÖĞRETMENLERE YAPILAN SALDIRILARA KINAMA GELDİ. 3 AYDA!

banner106

Antalya Eğitim Bir Sen İl Başkan yardımcısı Abuzer Gündoğan, Alanya Bilgi Bulut ilkokulu önünde yöneticilerle bir araya gelerek öğretmenlere yapılan saldırıları kınadı.

ALANYA BİLGİ BULUT İLKOKULUNDA ÖĞRETMENLERE YAPILAN SALDIRILARA KINAMA GELDİ. 3 AYDA!
16 Mayıs 2023 Salı 14:25

banner108
banner238

Gündoğan açıklamasında şunları söyledi
Bu gün burada son üç ayda öğretmen ve okul yöneticilerine yapılan saldırıların yanın da  geçtiğimiz hafta 11  Mayıs Perşembe  saat:12:15 sularında  görevinin başında okul müdür yardımcımıza  yapılan saldırıyı  asla kabul etmediğimizi haykırıyor  ve şiddetle kınıyoruz.

Öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek , öğretmene görevi başında iken  yapılan saldırının insanlık dışı olduğunu  kamuoyuna duyurmak ve yetkililerden bundan sonra öğretmenlerimizin işlerini huzur ve güvenle yapabilmeleri için   sesimize kulak vermelerini ve gerekli kanuni düzenlemelerin bir an önce  yapılması  hususunu   basın aracılığı ile  bir kez daha  duyurmak için toplanmış bulunuyoruz.    
GÖREVİNİN BAŞINDA
Görevinin başında, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, ülkemizin geleceği sevgili çocuklarımızı , bilimin ışığında , üst düzey insanlık değerleri ile  donatmak  için , tüm birikimlerini ortaya koyan ,hiç tereddüt etmeden ülkemizin en ücra köşelerinde  vatan severlik duygusu ile  göreve giden öğretmenlerimize , yapılacak her türlü saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Öğretmen; velilerin  yasal olmayan istek ve arzularını yerine getiren değil , devletimizin çizdiği eğitim öğretim  programı ve kanunlarına göre çalışmalarını yürüten, kişilerdir. 
DEMOKRATİK ÜLKELERDE
Hal böyleyken demokratik ülkelerde hak arama yolları bellidir.  Hiç kimse yasal olmayan istek ve arzuları  yerine gelmedi diyerek görevi başındaki öğretmenleri  kurumunda  yada sosyal medyada  yayın ve açıklamaları ile yıpratamaz.  Kimse kendini yargının ve adaletin yerine koyarak hüküm veremez ve  asla cezalandıramaz. Şiddet nereden gelirse gelsin  her türlüsünün karşısındayız.
Değerli basın mensupları ve kıymetli arkadaşlar, adli ve idari yönden takibi yapılmakta olan  olayla ilgili devletimizin ilgili birimleri gerekli çalışmayı yaparak, suçluya hak ettiği cezayı bir an önce vermelidir.      
Ülkemizin farklı köşelerinde görevlerinin başında şehit edilen, öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, yaşanan en son depren felaketinde hayatını kaybeden öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyoruz; saygılarımla arz ediyorum

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.