banner113

ALANYA HEP'TE FATİH TERİM KONUŞULDU

banner106

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiği spor söyleşilerinin konuğu Galatasaray eski yöneticileri ve menajeri oldu. Söyleşide GS ve eski Teknik Direktör Fatih Terim üzerine konuşuldu.

ALANYA HEP'TE FATİH TERİM KONUŞULDU
16 Mayıs 2022 Pazartesi 15:12

banner108
banner238

Alanya HEP Üniversitesi Şebnem Köseoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye; hakem Mustafa KâmiAbitoğlu, Alanya HEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş da katıldı. Galatasaray yönetimine önemli katkılar sağlayan Ali Gücüm, Fahri Yılmaz ve Mert Çetin; mesleki tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı. Üniversite öğrencilerine okul ve iş hayatı ile ilgili önemli önerilerde bulunan konuklar; öğrencilerin Galatasaray ile ilgili sorularını cevaplandırdı.


Galatasaray’da Fatih Terim’e sabredilmediğini, bunun sonucunda takımda başarısızlığın yaşandığını söyleyen Ali Gücüm, "Galatasaray’ın yeni yönetimi tekrar Fatih Terim’le çalışmalı mı, Fatih Terim, yaşadığı müddetçe, Galatasaray'ın doğal teknik direktör ve başkan adayıdır. Hiç bir yönetim, hiç bir yapı bunu değiştirecek güce sahip değildir. Çünkü sayın Terim buraya emekleriyle geldi. Yönetimlerin tercihleri ve Fatih Terim'in tercihleri farklı olabilir. Ben bir Galatasaraylı abiniz olarak, Terim'i Galatasaray'da her zaman görmek isteriz. Terim'in Galatasaray'daki hizmetinin herhangi bir mevkisi yoktu Bugün Fatih Terim altyapıya da girebilir, başkanlık da yapabilir, danışmanlık da yapabilir. Dünyanın neresinde olursa olsun, Galatasaray'ın ona ihtiyacı olduğu zaman, bir telefonla her zaman hizmet eder. Fatih Terim’e sabredilmediği bir gerçek! 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.