banner113

ALANYA KAYMAKAMI KOLTUĞUNU BIRAKTI

banner106

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Makamını Sami Bekar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Beren Özkan’a bıraktı  

ALANYA KAYMAKAMI KOLTUĞUNU BIRAKTI
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:00

banner108
banner238


Kaymakam Ürkmezer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sami Bekar İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Beren Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sünbül, Okul Müdürü Ali Türkyılmaz ile Sınıf Öğretmeni Kadriye Özer’i makamında ağırlayarak koltuğunu Beren’e teslim etti. Kaymakamlık koltuğuna oturan Beren Özkan ile sohbet eden Kaymakam Ürkmezer’in Kaymakam olsa ne yapmak isteyeceği sorusuna Beren Özkan “ Ücretli parkların ücretsiz olmasını ve çocuklara oyuncak dağıtmak istediğini söyledi. İnsanlardan hiç ayrılmazdım iç içe olurdum ve onlara sevgi sunardım.” dedi. Sohbetin devamında Beren’in eğitim durumuyla ilgili bilgi alan Kaymakam Ürkmezer kendisine kitap okumayı ihmal etmemesini söyledi. 
Ziyaret sonunda Kaymakam Ürkmezer Beren Özkan nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak öğrenciye kitap ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.