banner113

ALKÜ’DE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

banner106

ALKÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (ALKÜSEM) bağlı İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından Numa Otel ve Elif Turizm Ticaret ve İşletmecilik A.Ş. personellerine Sağlık Bakanlığı onaylı ‘Temel İlk Yardım Eğitimi’ verildi.

ALKÜ’DE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR
07 Nisan 2023 Cuma 13:52

banner108
banner238

Türkiye’de son yıllarda meydana gelen afetlerin ardından ilk yardımların önemi de her zamankinden daha fazla artmaya başladı. İlk yardım eğitimleri vermeyi tüm hızıyla sürdüren Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (ALKÜSEM) bağlı İlk Yardım Eğitim Merkezi akademik personeli tarafından Numa Otel ve Elif Turizm personeline verilen eğitim başarıyla tamamlandı. Toplamda 16 saatlik teorik ve uygulamalı olarak planlanan eğitimler; Öğr. Gör. Dr. Hamiyet Eciroğlu, Öğr. Gör. Anıl Çilem Çelik ve Öğr. Gör. M. Enes Sarık tarafından verildi. ALKÜSEM Müdür Yardımcısı ve ALKÜ İlk Yardım Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Eciroğlu yaptığı açıklamada, “İlk yardım farkındalığını ve uygulanabilirliğini artırmak toplum yararına yapabileceğimiz faydalı işlerin başında gelmektedir. Son zamanlarda yaşadığımız deprem felaketinden de yeniden anladığımız gibi bilinçli olmak, temel ilk yardım prensiplerini bilmek hayatımızın her alanında önemli. Tüm vatandaşlarımızı eğitimlerimize bekliyoruz. İlk yardım hayat kurtarır.” dedi.

Eğitimlerin ardından Numa Otel ve Elif Turizm yetkilileri; Öğr. Gör. Dr. Hamiyet Eciroğlu’na, Öğr. Gör. Anıl Çilem Çelik’e ve Öğr. Gör. M. Enes Sarık’a teşekkür ettiler. 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.