banner113

DEMKOD ÖĞRENCİLERE DESTEK OLUYOR

banner106

DEMKOD yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilere burs desteği vermeye devam ediyor. DEMKOD Başkanı Keyaoğlu, 35 öğrenciye burs verileceğini söyleyerek, “ Öğrencilerimize destek olmak isteyen herkes bize ulaşabilir” dedi

DEMKOD ÖĞRENCİLERE DESTEK OLUYOR
12 Eylül 2022 Pazartesi 10:57

banner108
banner238

Demirtaş’ın 22 mahallesinin çoğunluğu kız olmak üzere öğrencilerine her ay düzenli olarak burs veren Demirtaş Merkez ve Köyleri  Eğitim ve Kültür Derneği  (DEMKOD) yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Daha çok maddi durumu düşük, farklı üniversitelerde okuyan özellikle kız öğrencilerine yaklaşık 15 yıldır burs veriliyor. Öğrenciler her yıl değişiyor.  Mezun olanların yerine müracaat edenlerden yeni öğrenciler ekleniyor. 
HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI
DEMKOD  Başkanı Emine Keyaoğlu, Alanya Posta Medya’ya verdiği açıklamada şunları kaydetti: “ 18 yıldır Demirtaş Merkez ve Köyleri  Eğitim ve Kültür Derneği ‘nin başkanlığını yapıyorum. 18 yıldır 3 binden fazla öğrenciye burs verdik. Bu yıl da üniversiteyi kazanmış yeni öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz. Erkek öğrencilerimiz de var ama özellikle kız öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz.  Daha çok maddi durumu kötü olan  öğrencilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şu anda 35 kişi bizden burs alacak. Bunun kaynağı da daha çok hayırsever ve bazı aktivitelerimiz oluyor. Destek olmak isteyen herkes bize başvurabilir” açıklamasında bulundu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.