banner113

KARGICAK’TAKİ ARAZİ ALKÜ’YE TESLİM EDİLDİ

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne (ALKÜ) daha önce tahsis edilen Kargıcak’taki arazinin yer teslimi için imzalar atıldı.

KARGICAK’TAKİ ARAZİ ALKÜ’YE TESLİM EDİLDİ
15 Ağustos 2022 Pazartesi 11:53

banner108
banner238

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine (ALKÜ), Kargıcak mahallesinde tahsis edilen 8 bin 607 metrekare alanın yer teslimi yapıldı. Eğitim öğretim hizmetlerinde kullanmak amacıyla ALKÜ’ye önceki günlerde tahsis edilen arazinin teslimi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kâmil Özyürek arasında imzalandı. Arazide yapılan incelemelerin ardından Alanya’nın Kargıcak Mahallesi 723 ada 2 parselde bulunan 8 bin 607 metrekarelik arazinin yer teslimi için imzaların atıldığını ifade eden Rektör Kalan, öğrencilerin, akademik ve idari birimlerin eğitim öğretim hizmetlerinde kullanmak amacıyla imzaların atıldığını söyledi.

REKTÖR KALAN: “ARAZİ EĞİTİM HİZMETLERİNDE KULLANILACAK”

Rektör Kalan, “Daha önce ifade ettiğimiz gibi bu alana, Turizm Fakültesi ve Uygulama Oteli inşa etmeyi planlıyoruz. Birinci hedefimiz öğrencilerimize uygulamalı eğitim alanını genişletmektir. İkinci hedefimiz ise turizm sektörüne ve bölgeye hizmet edecek nitelikli personel yetiştirmektir.” dedi. Arazinin konumunu çok beğendiğini belirten Rektör Kalan, “Tahsis sürecinde ve arazi teslimi sürecinde bizlere destek olan Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sayın Tevfik Altınay’a, Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kâmil Özyürek’e ve destek olan tüm yetkililere teşekkür ederim.” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.