ALKÜ HEYETİ “ULUSLARARASI KALİTE GÜVENCESİ VE AKREDİTASYON KONFERANSI”NDA YERİNİ ALDI ALKÜ HEYETİ “ULUSLARARASI KALİTE GÜVENCESİ VE AKREDİTASYON KONFERANSI”NDA YERİNİ ALDI


Terken Hatun Kız Öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ile Yurt Müdür Vekili Özlem Ürentoyun’dan yurda yeni yerleşen öğrencilerin durumları, yerleşim planlamaları ve yurdun durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile birlikte öğrencileri yurt yemekhanesinde ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin okudukları bölümler hakkında sohbet ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

Öğrencilerimizin her zaman destekçisi olacağız diyen Kaymakam Ürkmezer "Yeni eğitim- öğretim dönemi ile ilçemize gelerek yurtlara yerleşen öğrencilerimizi ALKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında öğrencilerimizin yurda yerleşmeleri ve son durumları hakkında yurt yönetiminden bilgi aldık. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim hayatı yaşamaları için her zaman destekçisi olacağız. Tüm öğrencilerimize iyi ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum" dedi.