Başkan Yücel, Çarşamba günü Ankara'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ziyaretine değerlendirdi. Alanya adına çok verimli bir ziyaret olduğuna dikkat çeken Yücel, "Sayın bakanımız sağolsun 1.5 saat bizlerle görüştü. Alanya'nın gündeminde olan konuları aktardık. İstişarede bulunduk. Sağolsun şimdiye kadar hep destek verdi vermeye de devam edeceğini söyledi. Alanya halkına adına kendisine çok teşekkür ediyorum" 
BAHÇELİ ZİYARETİ
Yücel, Bahçeli ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak ise "Sayın genel başkanımızla 1 saat'e yakın hem Alanya hem de ülke gündemine dair görüşmelerimiz oldu. Devam eden çalışmalar hakkında sayın genel başkanımızı bilgilendirdik. Alanya halkına selamlarını görderdi" dedi.
KASASINDA PARA VAR
Bir gazetecinin AHEP ile ilgili sorusuna Yücel, "AHEP yeniden yapılanma ile umut vaadeden bir üniversiteye getirdik. Ekonomik anlamda kesinlikle sıkıntı yok. Tabiki sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun büyük destekleri var. Kendisine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. AHEP'in şuanda kasasında nakit bulunduran bir konumda. İnşallah önümüzdeki süreçte üniversitemizi, Türkiye'deki en iyi üniversiteler arasına girmesi için çalışmalarımız süreçektir" dedi.
ALANYA BELEDİYESİ KIŞA HAZIR
Alanya belediyesinin yaza nasıl hazırlandıysa kışa'da aynı şekilde hazırlandığını ifade eden Yücel "Tüm birimlerimizle birlikte kış sezonuna hazırız. Sorumluluk alanlarımızda ve dışında olan yerlerede desteğimizi veriyoruz ve destek vermek zorundayız. Çünki Bir Alanyamız var" dedi.