banner113

AK PARTİLİ İSMİN TAPU MÜDÜRLÜĞÜ İSYANI

banner106

Ak Partinin bir çok kademisinde görev yapan ve son olarak Alanya Belediye Meclis üyeliği yaparak sonlandıran Ertuğrul Akay'ın Tapu müdürlüğü isyanı gündeme damgasını vurdu.

AK PARTİLİ İSMİN TAPU MÜDÜRLÜĞÜ İSYANI
24 Haziran 2022 Cuma 09:40

banner108
banner238

Akay sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.
Alanya Tapu Müdürlüğü’nde kötü niyetli insanlar mı var. İçeriye verilen müracaat  evrakları neden kayboluyor. Dördüncü defa müracaat yaptım. Bir aydır aynı satışla ilgili yabancı satışı da değil. Vergi dairesinden ilişik kesme belgesini üçüncü defa alıyorum, ayıptır ya, insanlara günah. Düzeltin şu işi artık. Bu şehri idare edenler ve İdare etmeye talip olanlar lütfen bu işlere müdahale edin.

AKAY DAHA ÖNCEDE TAPU MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ŞU PAYLAŞIMI YAPMIŞTI
Alanya bürokrasisinde yanlış giden bir şeyler mi var. Ben Ak Partiliyim. 2004/ 2009  Avsallar belediyesi başkan yardımcılığı 2009-2014 Avsallar Belediyesi meclis üyeliği. 2014 2019 Alanya  Belediyesi meclis üyeliği yaparak siyasi hayatımı sonlandırdım. Bugün devletin Bazı kurumlarında ki,  Yöneticiler ve personeller, pandemi yi bahane ederek telefonlara dahi bakmıyorlar. Devlet evde kal diyor vatandaş. İşini telefonla çözmek istiyor ama telefona bakan yok. İlgili kuruma gidiyorsun içeri giremiyorsun. Örneğin Alanya tapu müdürlüğü İlçemize Üç ana kalemden taze para girer. Turizim sektörü, emlak sektörü, tarım sektörü, turizm tarafı bu sene çok kötü. Taze para bir tek emlak sektöründen geliyor. Ülkemizin 1 $’a dahi ihtiyacı var bu sebepten bir sürü iş bozuluyor. Tapudaki gecikmeden dolayı Devletimiz yedi düvelle Mücadele içindeyken Ciddi ekonomik sıkıntılar yaşarken, Bu tapu Müdürlüğü’ndeki rezaleti bizi yönetenler görmüyor mu. Bir işlem yaptırabilmek için İllaki birilerini araya koymak mı lazım (tamam onu da yapalım ama netice yok) Benim bildiğim benim hizmet ettiğim Ak Parti böyle bir zihniyete sahip değildi. Devletin sorumluluk verdiği birim Amirleri ve Memur arkadaşlarımız vatandaşa yardımcı olmak için gayret gösterirlerdi ney değişti şimdi de Vatandaşın telefonuna dahi bakılmıyor. Mesaj yazıyorsun cevap verilmiyor. Vatandaşa destek değil köstek olunuyor. Başımızı iki elimizin arasına alıp düşünmemiz gerekiyor bu işin böyle gitme şansı yok saygılar sevgiler herkese.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.