banner113

ALANYA BELEDİYESİ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ GÜCÜNÜ YÜKSELTİYOR GES ÖZTÜKETİM 2 TESİSİ İÇİN İMZALAR ATILDI

banner106

Alanya Belediyesi’nin Toslak Mahallesi’nde hayata geçireceği 2 MW gücünde Alanya Belediyesi Öz tüketim - 2 GES Projesi için bağlantı anlaşması imzalandı.

ALANYA BELEDİYESİ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ GÜCÜNÜ YÜKSELTİYOR GES ÖZTÜKETİM 2 TESİSİ İÇİN İMZALAR ATILDI
16 Mart 2023 Perşembe 20:31

banner108
banner238

Akdeniz Elektrik Dağıtım Müşteri Operasyonları Direktörü Pervin Acar, Doğu Bölge Müdürü Murat Akın Akkan ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel katılımları ile bağlantı anlaşması imzalanan Öztüketim - 2 GES Projesi Antalya bölgesinde kurulu gücü en yüksek Kamu Kurumu olma özelliği taşıyacak.

ACAR “ALANYA BELEDİYESİ ÖNCÜLÜK ETMEYE DEVAM EDİYOR”

Alanya Belediyesi’nin GES konusunda öncü olmaya devam ettiğine dikkat çeken  Akdeniz Elektrik Dağıtım Müşteri Operasyonları Direktörü Pervin Acar “Diğer Belediyelere, diğer kurumlara da örnek teşkil ediyorsunuz bölgemizde de lisanssız üretim tesisi en fazla olan resmi kurumlardan birisi Alanya Belediyesi o anlamda da öncülük ettiniz hayırlı uğurlu olsun hem size hem memlekete.” diye konuştu.

YÜCEL “YENİLENEBİLİR ENERJİDE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Alanya Belediyesi’nin yenilenebilir enerjide bölgeye örnek olmaya devam ettiğine dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Hem kamu kurumlarına hem de özel sektöre öncü olabilme adına 2017 ilk GES tesisimizi açmıştık. Kendi öz tüketimimizi karşılamak adına 2000 KW’lık bir projenin daha bugün protokolünü yaptık. Her zaman gururla söylediğimiz bir konuydu yenilenebilir enerjide Alanya Belediyesi’nin ne kadar öncü bir belediye olduğu tüm kamu kurum ve kuruluşlarının en büyük GES tesisini biz yapmıştık. Şimdi günün gelişimine değişimine ayak uydurma ve özel sektöre öncü olabilmek adına öz tüketim ile ilgili 2000 KW’lık bir tesisin anlaşmasını imzaladık. İnşallah temellerini en kısa sürede atarak kullanıma sunacağız. Kendi enerjimizi kendimiz üreterek öncü olamaya devam edeceğiz. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Alanya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.