banner113

Alanya esnafını yakından ilgilendiren haber

banner106

Anyalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Kötü giden sezonun ardından dükkan kapatan esnafın evine ekmek götürebilmesi için teşvik verilmesi için bakanlara talep sunduğunu ve talebi bakanlar kurulunda geçireceklerine dair söz aldığını söyledi.

Alanya esnafını yakından ilgilendiren haber
10 Kasım 2016 Perşembe 17:03

banner108
banner238
SÖZ ALDIK
Toplumun belkemiği olan esnafın daha rahat koşullarda hizmet verip daha insanca yaşayabilmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Dere,"  Antalya'ya gelen bütün bakanlarımıza bizi ilgilendiren sorunların hepsini dosya halinde verdik. Geçtiğimiz süreçte Antalya'yı ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'na dosyaları aktardık. Kendilerinden ilgileneceklerine dair söz aldık” dedi.
İŞSİZ KALAN ESNAF
Başkan Adlıhan Dere, dosyaların içerisinde, işten çıkarılan işsiz kalan esnafa devlet tarafından teşvik verildiğini hatırlattıklarını  ve esnaf ve sanatkara da da 9 - 12 ay arasında “işsizlik ödeneği” yapılması hususunda görüş aktardıklarını belirterek açıklamasını şöyle bitirdi: “Bakanlarımızdan projemize destek sözü de aldık. Dükkânını kapatan borcu kalan esnafımıza teşvik alma konusunu ilettik. Tabi bu arada işini kapatan arkadaşımızın işini düzeltme şansı ve evine ekmek götürebilmesi için bu teşviki talep ettik.” 
 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.