banner113

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKAN ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ: ALTSO'YU BİRLİKTE YÖNETMEYE DAVET EDİYORUZ!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, dijital çağa entegre, yenilikçi ve çözüm odaklı projeleri ile adından söz ettirmeyi başardı.

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKAN ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ: ALTSO'YU BİRLİKTE YÖNETMEYE DAVET EDİYORUZ!
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:48

banner108
banner238


SEÇİM OFİSİ HAZIR
Seçim ofisini de söylemlerine uygun olarak tasarladı ve konumunu lokasyon tabanlı dijital servislerle uyumlu hale getirdi. Dünyanın neresinden olursa olsun, hangi telefon modeli olursa olsun hiç zorluk yaşamadan seçim merkezine ulaşılabilecek altyapıyı kurdu.
DİJİTAL SERVİSLERLE
Seçim çalışmalarını sürdüren ALTSO Başkan Adayı Toksöz, seçim merkezindeki yerinde şu şekilde değerlendirmelerde bulundu: "ALTSO genel seçimine iki aydan az bir süre kaldı. Biz de seçim merkezimizi hazırladık. Odamızı temsil edecek olan başkan, meclis ve komite üyelerini de seçeceğimiz bu süreç zarfında, seçim merkezi olarak Alanya'mızın kolaylıkla ulaşılabilir, park sorunu olmayacak, dijital servislerle de uyumlu hale getirdiğimiz Oba Mahallesi, Gazipaşa Caddesi Sahtur Sokak'taki binamızı belirledik.
SEÇİM MERKEZİ
Seçim merkezimizi iş dünyamızın, esnafımızın, zanaatkarımızın buluşma noktası olarak görüyoruz. Pandemi sonrasında insanlar birbirine adeta hasret kaldı, bir araya gelmenin, kardeşliğimizin çok daha iyi kıymetini anladığımız bir dönemden geçtik. Burada hem ALTSO'da görevi teslim aldığımızda uygulanmaya hazır projelerimizi anlatacağız, hem de muhabbet demli çayımızı ikram edeceğiz.
BİZ HAZIRIZ
Biz hazırız diyerek yola çıktık, bizimle yol arkadaşlığı yapan, destekleriyle, dualarıyla güç veren tüm esnafımıza, iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesi vizyon şehir Alanya'mızın başarı hikâyelerinde bir arada olmaya, ALTSO'yu birlikte yönetmeye davet ediyor, selamlarımı iletiyorum.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.