banner113

ALANYA YENİLİKÇİ İŞADAMLARI DERNEĞİ (ALYİD) KURULDU. KURUCU ÜYELERİNİN ÇOĞUNUN ALTSO ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ'ÜN EKİBİNDEN OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

banner106

Kurucu Başkanlığını Avni Erdoğan'ın yaptığı ALYİD Yönetimi, ilk kez toplanıp, önemli kararlar aldı

ALANYA YENİLİKÇİ İŞADAMLARI DERNEĞİ (ALYİD) KURULDU. KURUCU ÜYELERİNİN ÇOĞUNUN ALTSO ADAYI TUNAHAN TOKSÖZ'ÜN EKİBİNDEN OLMASI DİKKAT ÇEKTİ
25 Mayıs 2023 Perşembe 09:18

banner108
banner238


Kısa adı Alanya Yenilikçi İşadamları Derneği (ALYİD), ilçede resmen kuruldu. Alanyalı iş insanı Avni Erdoğan'ın yaptığı ALYİD Yönetim Kurulu'nda Mevlüt Gümüş, Hüseyin Koçak, İbrahim Göktekin, Adem Çekiç, Mehmet Topal, Özgür Yaman ve Hüseyin Aldemir bulunuyor. 

Alanya'nın her sorununu her platformda gündeme getirmek ve problemlerin çözümünde aktif rol almak için ALYİD'i kurduklarını ifade eden Başkan Erdoğan, "Bizim tek amacımız var, o da Alanya'ya hizmet etmek. ALYİD Yönetimi olarak herkesi kucaklayacak, her sorunun hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Merkezi hükümet ve yerel yönetimler ile uyum içinde çalışacak, büyüyen, gelişen ve kalkınan Alanya'nın dertlerine de derman olacağız. Ayrıştıran değil, bütünleştiren, kutuplaştıran değil birleştiren bir dernek olacağız" dedi.

Öte yandan Alanya Yenilikçi İşadamları Derneği'nin kurucular kurulunda yer alan isimlerin çoğunun Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Tunahan Toksöz'e yakın isimleri olması dikkat çekti. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.