banner113

ALTSO BAŞKANI BAŞKANI ERDEM: ÜYELERİN TALEPLERİNİ TAKİPÇİSİ OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. 

ALTSO BAŞKANI BAŞKANI ERDEM: ÜYELERİN TALEPLERİNİ TAKİPÇİSİ OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!
26 Mayıs 2023 Cuma 18:55

banner108
banner238


Mecliste konuşan Başkan Eray Erdem, ALTSO Yönetim Kurulu Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaparak, üyelerden gelen talepleri Ankara’ya taşıyarak taleplerin takipçisi olacaklarını ifade etti. 


ALTSO’nun Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında, Yönetim ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 


Yönetim kurulu faaliyetleri ile ilgili konuşan ALTSO Başkanı Eray Erdem, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile gerçekleştirilen istişare toplantılarında üyelerden gelen talepleri Çavuşoğlu ve Ersoy’a ilettiğini ifade etti. 


Üyelerden gelen taleplerin takipçisi olduklarını vurgulayan Başkan Erdem, “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından, yeni kabinenin belli olmasıyla birlikte Ankara’ya çıkarma yapıp, üyelerimizin sorunları en üst makamlara ileteceğiz ve çözümlerin takipçisi olacağız” dedi. 


Başkan Erdem, Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve turizm paydaşlarının katılımıyla düzenlenen turizm toplantısına da değinerek, meclis üyelerini bilgilendirdi. 


Cumartesi günleri halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen ALTSO Kişisel Gelişim Seminerleri’ne de meclis üyelerini davet eden Başkan Erdem, üyelerden gelen talepler doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

banner109

Etiketler; #eray erdem
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.