banner113

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM'DEN BİR İLK!

banner106

31 Mayıs 2023 Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinde TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Asil Üyeliği’ne seçilen ALTSO Başkanı Eray Erdem, bugün gerçekleştirilen konsey ilk toplantısında da Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. 

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM'DEN BİR İLK!
01 Haziran 2023 Perşembe 14:28

banner108
banner238

Böylece bu görevin ardından TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey’inde ilk kez Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Başkan Yardımcılığı görevini almış oldu. 

Erdem’in, 365 Oda ve Borsa içerisinde 2 bine yakın delege arasından 29 kişilik listeye ardından da Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesi Alanya’da memnuniyet yarattı.

Konsey başkanlığına ise Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva seçildi. 

TOBB gibi ülkemizin önemli bir yapısında Alanya’yı temsil edecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdem; “Alanya’mızı temsilen böyle önemli bir göreve layık görülmemiz,  Alanya’mız adına hem daha büyük sorumluluk hem de büyük bir gurur” dedi. 

Komisyon üyesi Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarının teveccühüyle Başkan Yardımcılığı görevine seçildiğini belirten Başkan Erdem, “Başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm oda başkanlarımıza bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. Alanya’mız adına gururluyuz. Alanya’mızı Ankara’da en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

banner109

Etiketler; #eray erdem
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.