banner113

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM VE İŞ İNSANLARI MOSKOVA'DA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve Alanyalı İş İnsanlarının çeşitli temaslarda bulunmak üzere MITT Moskova Fuarı kapsamında Rusya'ya KOSGEB destekli iş gezisi ikinci gününde önemli çalışmalara imza attı

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM VE İŞ İNSANLARI MOSKOVA'DA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI
16 Mart 2023 Perşembe 16:17

banner108
banner238

ALTSO Başkanı Eray Erdem "KOSGEB destekli iş gezimiz kapsamında; Yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve iş insanlarımızdan oluşan heyetimiz ile birlikte MITT Moskova Fuarı’nı ziyaret ederek bir takım temaslarda bulunduk.  Fuarda ayrıca Alanya Standında yerlerimizi aldık ve yine Alanyalı İş İnsanları ile bir araya geldik.
Temaslarımız kapsamında Türk Hava Yolları Moskova Genel Müdürü İsmail Öztürk, Doğu Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Sedat Orman, St. Petersburg Genel Müdürü Fırat Kiriş, THY Kazan Genel Müdürü Yusuf Bulut, Pr & Sosyal Medya Direktörü İsmail Hakkı Çebi ile bir araya gelerek, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'mız ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirdik.  
Alanya-Gazipaşa Havalimanımızın eksikliklerinin tamamlanması ve kapasitesinin arttırılması gibi konularda sektörün taleplerini Sayın Genel Müdürümüze ilettik ve destek istedik. Taleplerimize destek vereceğini ileten Genel Müdürlerimize ve beraberindeki heyete çok teşekkür ederim. 
Dün bizleri makamında ağırlayan Moskova Büyükelçimiz Sayın Mehmet Samsar da Alanya standımızı ziyaret ederek, bizlere destek verdi. Fuarla ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz Sayın Büyükelçimiz ile bir kez daha gelişmeleri değerlendirme imkanı bulduk.   
Fuarda Alanya’mızdaki tüm kurum ve firmaların güç birliği yaptığı görmekten memnun olduk. Alanya’mızın tanıtımı için ALTSO olarak elimizden gelen gayreti göstermeye, bölgemizin sorunlarına çözümler üretmeye devam edeceğiz"

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.