banner113

ALTSO BAŞKANI ERDEM İFTAR GİDERLERİNİ KONUT SEFERBERLİĞİNE BAĞIŞLADIKLARINI AÇIKLADI

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, ALTSO’nun her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar organizasyonunu bu yıl depremzedeler için iptal ettiklerini ve iftarın bütün giderlerini deprem bölgesine bağışlayacaklarını açıkladı. 

ALTSO BAŞKANI ERDEM İFTAR GİDERLERİNİ KONUT SEFERBERLİĞİNE BAĞIŞLADIKLARINI AÇIKLADI
10 Nisan 2023 Pazartesi 14:42

banner108
banner238


ANTALYA’DAKİ ODALARDAN ERDEM’E DESTEK
“Çocuklarımızın başını sokacakları sıcacık evleri olmadığı sürece bizler burada huzur bulamayacağız” diyen Başkan Erdem’in bu önerisine Antalya’daki 7 Oda, Borsa ve Deniz Ticaret Odası’nın da destek vererek aynı uygulamayı yaparak kampanyaya katılacakları açıklandı. 

DAHA ÖNCE DE LÖSEV’E DESTEK VEREREK ÖRNEK OLMUŞTU
ALTSO Başkanlığına seçilir seçilmez ‘Çiçek göndermeyin, LÖSEV’e bağış yapın’ çağrısıyla tüm Türkiye’ye örnek olan ALTSO Başkanı Eray Erdem, deprem felaketinden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarla kamuoyundan tam puan almıştı. 

Başkan Erdem’in, ALTSO’nun iftar giderlerini de deprem bölgesine bağışlaması da kamuoyunda takdirle karşılandı. 

Erdem’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için Alanya olarak çalışmaya devam ediyoruz.

Bugüne kadar yaptığımız sayısız organizasyonun devamında şimdi de devletimizin yatırımlarınızı ve yardımlarınızı afet bölgesine yapın çağrısına uyarak; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin “El Verin, Ev Yapalım” Seferberliğine Antalya bölgesindeki tüm odalarla beraber katılıyoruz.
Depremzedelerin kalıcı konutlarına kavuşabilmesi için tüm gayretlerimizi gösteriyoruz
Bu düşüncelerden hareketle 15 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız odamızın geleneksel iftar programını devletimizden gelen çağrı ve depremzede vatandaşlarımızın yardım çığlıklarını dikkate alarak bu yıl iptal ediyoruz.
İftarımızın tüm giderlerini konut seferberliğine bağışlıyoruz.
Çünkü biliyoruz ki orada çocuklarımızın başını sokacakları sıcacık evleri olmadığı sürece bizler burada huzur bulamayacağız
Haydi Alanya, Haydi Antalya; El Verin, Ev Yapalım”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.