banner113

ALTSO BAŞKANI ERDEM, MANŞET ALANYA'YI ZİYARET EDEREK, EMITT FUARI İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTI: DAHA İYİ BİR SEZON BEKLİYORUZ!

banner106

Dünya'nın en büyük 5 turizm fuarına katılan ALTSO Başkanı Eray Erdem, ayağının dozuyla izlenimlerini ziyaret ettiği Manşet Alanya Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Kalaycı'ya aktardı. 

ALTSO BAŞKANI ERDEM, MANŞET ALANYA'YI ZİYARET EDEREK, EMITT FUARI İZLENİMLERİNİ PAYLAŞTI: DAHA İYİ BİR SEZON BEKLİYORUZ!
13 Nisan 2023 Perşembe 12:45

banner108
banner238

ALTSO Başkanı Erdem "Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) yerimizi aldık. ALTAV öncülüğünde, Alanya Belediyesi, Odamız ve ALTİD'in destekleriyle açılan standımızda Alanya'mızı tanıtıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve çok sayıda ziyaretçiyi standımızda ağırlayarak, Alanya'mız hakkında bilgiler aktardık.
Fuarda bölgemizden stant açan firmalarımızı da ziyaret ederek, başarılar diledik. 
Alanya'mızın tanıtımı konusunda her kurum ve kuruluşla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.
EMITT Fuarı toplamda 110 ülke ve 460'ın üzerinde katılımcı ile turizmcilere ‘Hoş geldin’ dedi. Acentelerle yaptığımız görüşmelere istinaden depremden kaynaklı rezervasyonlarda ufak bir durağanlık vardı ama şu ana kadar tekrar toparlama başladı. İnşallah geçen yıla nazaran daha iyi bir sezon bekliyoruz” dedi.

Gazeteci Kalaycı, ziyaretlerinden dolayı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem'e teşekkür etti

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.