banner113

'Değişim, dönüşüm ve gelişim için güç birliği yapıyoruz'

banner106

Ünlü turizmci Tevfik Sipahioğlu ve Okurcalar bölgesinden Memiş Uysal Kerestecilik'in oğlu Yavuz Uysal, ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ün ekibine katıldı.

'Değişim, dönüşüm ve gelişim için güç birliği yapıyoruz'
02 Ekim 2022 Pazar 14:51

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Alanya'nın önde gelen isimlerinden oluşan listesini birer birer açıklamaya devam ediyor.  Alanya'nın köklü ailesi Sipahioğulları'ndan turizmci Tevfik Sipahioğlu da 'Toksöz' dedi.ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "RİVİERA Otel sahiplerinden, turizmci Tevfik Sipahioğlu "Alanya için rengimiz yeşil" dedi. Turizm şehri Alanya'mız için birlikte yapacak çok projemiz olacak. Kendisini ekibimizde görmekten onur duyuyoruz" düşüncelerini paylaştı.
'BİRÇOK ÇALIŞMA VAR'
Seçime son 33 gün kaldı. Esnaf ziyaretlerini büyük bir motivasyon ve destek alarak sürdüren ALTSO Başkan Adayı Toksöz, "Spor, golf, festivaller, sağlık turizmi, şenlikler, fuarlar ve tanıtım alanında yapacağımız birçok çalışma var. Bunları biz ekibimizle ve sahadan aldığımız talepler doğrultusunda projelendirdik. İnşallah göreve gelir gelmez de çalışmalarımıza başlamış olacağız" dedi. 
'GÜÇ BİRLİĞİ YAPTIK'
Alanya'nın önde gelen, tanınmış iş insanlarından oluşan ekibine dahil olan Yavuz Uysal ile ilgili olarak Toksöz, "Alanya'mızda pozitif bir seçim rüzgarı estirdik. Ekibimizle biz hazırız dedik, projelerimizi açıkladık. Ticareti yeniden yorumlayarak, çok daha başarılı olacağız. Değişim, dönüşüm ve gelişim için güç birliği yaptık. İş insanı Yavuz Uysal kardeşim gücümüze güç kattı. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.