banner113

ERDEM İTTİFAK’A DA DUR DEDİ. TOKSÖZ ÖNCE SÖZ VERDİ SONRA CAYDI!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ikinci tur seçimleri olan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB Delegeleri seçimi tamamlandı.  Kırmızı ve Yeşil Liste ittifaka gitti. Eray Erdem’in mavi listesi fire vermeyince seçimler 35/34 Eray Erdem’in zaferi ile sonuçlandı. 

ERDEM İTTİFAK’A DA DUR DEDİ. TOKSÖZ ÖNCE SÖZ VERDİ SONRA CAYDI!
12 Kasım 2022 Cumartesi 13:58

banner108
banner238

Böylece ALTSO’nun 6’ıncı Yönetim Kurulu Başkanı Eray Erdem oldu. Erdem’in en geç Çarşamba gününe kadar mazbatasını alması ve görevine başlaması bekleniyor.

TOKSÖZ ÖNCE SÖZ VERDİ SONRA CAYDI
Büyük heyecana sahne olan seçimlerde daha önce kamuoyuna ve yakın çevresine ittifak içinde olmayacağına söz veren Tunahan Toksöz’ün tavrı damga vurdu.

Aldığı 12 Meclis üyesi ile Bilal Gömeç’in 22 kişilik Kırmızı listesi ile ittifaka giden Toksöz salonda şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. 34 kişilik ittifakın tamamı salona gelerek mavi listeyi delmeyi denedi ancak başarılı olamadılar.

Toksöz’n Meclis Başkanlığı şartıyla kırmızı listeye 3 isim verdiği öğrenildi. Buna karşın Mavi Listenin Meclis Başkanlık Divanı seçimlerini de kazanması neredeyse kesinleşti. Sevilen Turizmci ve İş İnsanı Mehmet Kural’ın Meclis Başkanı olması bekleniyor. 

Seçimlerin ardından açıklama yapan Yeni başkan Eray Erdem ilk kez sert konuştu. Erdem açıklamasında, “Biz tercih sizin Alanya Hepimizin dedik ancak birileri iş insanlarının teveccühüne saygı duymadı. Seçimler bitti boşuna 1 hafta Alanya kamuoyunu meşgul ettiler. Her zaman saygıyla kendilerini andığımız Rakip Arkadaşlarımız maalesef söz verdiklerinin tersine listemizi delmek üzere ittifak yaptılar. Dün gece sabah 5’e kadar Alanya Kamuoyunun yıllarca kamburu olan abilerinin gazıyla hareket ettiler ama çabaları sonuçsuz kaldı. Bize düşen bu saatten sonra ekip arkadaşlarımla beraber Alanya’mıza hizmet edeceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma ve Alanya’mızın saygıdeğer iş insanları ve halkına teşekkür ediyorum. Bize gösterilen teveccühe layık olmak için çalışacağız. Ayrıca bizleri tam olarak anlatan sloganı bulan “Tercih Sizin Alanya Hepimizin” sözünün sahibi Gazeteci özgür Yılmaz’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Öte yandan ALTSO nun yeni Yönetim Kurulu Listesi Şöyle


BAŞKAN:
Eray Erdem

YÖNETİM KURULU ASİL:
Ahmet Paşaoğlu
Kadir Hacıkadiroğlu
Mustafa Girenes
Hasan Yeniacun
Hasan Serter
Mesut Ersoy
Yakut Benal
Adil Memiş
Cem Özcan
Hakkı Uysal

ALTSO GENEL KURUL DELEGELERİ:
Bilal Korkmaz
Önder Görgülü
Muammer Soylu
Mehmet Kural
Veysi Aladağ
Gülabi Öztürk

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Mustafa Kemal Kahya
Ali Orkan
Selman Cebeci
Vedat Kaygısız
Mustafa Yalçın
İbrahim Karaçomak

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.