banner113

Erdem, parti ziyaretlerini sürdürdü

banner106

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, siyasi parti ziyaretlerini sürdürdü. Erdem, AK Parti, CHP ve İyi Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. 

Erdem, parti ziyaretlerini sürdürdü
29 Eylül 2022 Perşembe 17:22

banner108
banner238



Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, ilçedeki siyasi partilerin ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Eray Erdem, son olarak da CHP, İyi Parti ve AK Parti’ye ziyaretlerini gerçekleştirdi.  İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatını kalabalık çalışma ekibi ile birlikte ziyaret eden Turizmci Eray Erdem, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Nazik ziyaretinizden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Şu an kendisi ve arkadaşları bir yola çıktı ve ben kendilerine başarılar diliyorum.” Dedi. 
“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUNUZ”
CHP İlçe Başkanı Karadağ, ALTSO başkanlık seçimi sürecinin Türkiye’ye örnek olduğunu ifade ederek, “Sizlerin de katkılarıyla çok seviyeli güzel bir seçim ortamı yaratılıyor. Biliyorsunuz Türkiye’de şu an bir seçim ortamına girdik onun için bu seçim ortamı içerisinde ben sizlerin yapmış olduğu seçim çalışmalarının tüm Türkiye’deki seçim çalışmalarına örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Kimseyi kırıp dökmeden ama herkesin demokratik haklarını özgür şekilde kullanabileceği bir seçim olması tek dileğimdir.” İfadelerini kullandı. 
“SORUMLULUĞUMUZ ARTIYOR”
ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem ise “Bu seçim sürecinin mümkün mertebe polemiksiz, kimsenin birbirini üzüp kırmadığı, alınmadığı bir ortam içerisinde götürmeye çalışıyoruz. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Diğer aday kardeşlerimde aynı çabayı sarf ediyorlar kendilerine teşekkür ederim. Sizin bize bu anlamda övgüleriniz bize artı sorumluluklar yüklüyor. İnşallah 5 Kasım’da olacak seçime kadar çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz. Ben iyi dilekleriniz ve bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.” Diye konuştu. 


İYİ PARTİ’YE ZİYARET
ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem’in bir sonraki durağı İYİ Parti oldu. Ekibiyle birlikte İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na giden ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Arıkan, “Gündemi takip ediyoruz adaylarımıza başarılar diliyoruz. Eray Bey ve ekibi ziyaretimize gelmişler. Kendilerini tebrik ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Dedi. Eray Erdem ise “Seçim süresince Siyasi Partilerimizin tarafsız kalması elimizi güçlendiriyor. Bu bağlamda siyasi partilerin ALTSO seçimlerinde aktif rol almaması tarafsız kalması Alanya ticaret erbapları için taktir edilen bir durumdur.” İfadelerini kullandı. 
TOKLU, “NEZAKET İÇİN ÇABA SARF EDİYORSUNUZ”
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in üçüncü durağı ise AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı oldu. Ekibi ile AK Parti İlçe Teşkilat binasına giden Turizmci Erdem, İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Bazen bazı adayların bazı partilerle adını geçiriyorlar bu da bazen sorunlar yaratabiliyor. Alanya için ne iyi olacaksa o önemli. Güzel bir atmosferde seçim devam ediyor. Dostça nazikçe sürüyor. Bu çok güzel bir şey bu konuda da en çok çabayı siz sarfettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi. 
ERDEM, “LİYAKATLİ EKİBİMİZLE KAZANACAĞIZ”
ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, AK Parti İlçe Teşkilatı’na yapılan ziyarette, “Biz Alanya'ya hizmet edecek çalışkan ve liyakatli bir ekiple yola çıktık. Amacımız seçimi bu çalışkan ve liyakatli ekibimiz ile kazanıp Alanya turizm ve ticaretine ilave kazanımlar sağlamak ve Alanya ticaret erbabını yurt içi ve yurtdışında en iyi şekilde temsil ederek hizmet etmektir." Diye konuştu.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.