banner113

İDDİA ODUR Kİ: GÜZELİM ALANYA'NIN ADINI YABANCI VATANDAŞLARA KONUT SATIŞIN DA SAHTEKARLIK YAPARAK KARALAYAN ÜNLÜ İNŞAAT FİRMASI KİM?

banner106

Alanya'da ünlü inşaat firmasının ismi dolandırıcılıkla anılıyor.

İDDİA ODUR Kİ: GÜZELİM ALANYA'NIN ADINI YABANCI VATANDAŞLARA KONUT SATIŞIN DA SAHTEKARLIK YAPARAK KARALAYAN ÜNLÜ İNŞAAT FİRMASI KİM?
20 Ağustos 2022 Cumartesi 21:14

banner108
banner238


Alanya'da çok önemli bir İnşaat firmasının  Yabancı vatandaşları ön alım sözleşmesi yaparak kandırdığı iddaa ediliyor. İddia şudur ki.  Elikesik bölgesinde Alanyanın il olma ihtimaline karşı yer topladıkları öğrenildi. İddia odur ki. Ön alım sözleşmesiyle İranlı bir aileye daire satılıyor. Bu olay 3 yıl önce yaşanıyor. Dairenin o zaman ki fiyatı 60 bin Euro diyelim, İranlı vatandaş 20 bin Euro'yo peşin veriyor. Kalan 40 bin Euro'da tapu teslim olacak deniyor. Bu süre zarfında Alanya daki ünlü inşaat firması ise yağlı bir yabancı müşteri bularak daireyi yüksek rakamla satıyor. Sonrasındaki ünlü firma bir önceki İranlı ile yapmış olduğu sözleşmeyi iptal ediyor. Başkasına bu daireyi yüksek fiyatla satıyor. Ve bunu da bir çok yabancı vatandaşa yaptıkları iddia ediliyor. Hatta şu anda bu inşaat firmasının Otogar bölgesin de daire yaptığı ileri sürüldü. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.