Tabiri caizse turizmin mutfağından gelen Kasımoğlu Kerim Yılmaz, 16 Ekim tarihinde yapılacak olan TÜRSAB kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı. Yılmaz ve ekibi üyeleri tek tek dükkanlarından ziyaret ederek hem kongreye davet ediyor hemde sorunların çözümü noktasında yardımcı oluyor. 

AYAKLARI YERE BASAN PROJELER
Amaçlarının daha iyi bir TÜRSAB yönetimi, ayakları yere basan projeler ile üyelerin sorunlarına çözüm bulmak için aday olduğunu açıklayan Yılmaz "Tecrübe ve istikrarla yola çıkıyoruz. Biz bir ekibiz. Edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle Türsab'ı ileriye götüreceğiz. Yönetimde yer alan arkadaşlar sorunları anlayıp, çözüm bulacak yetkin arkadaşlardır. Listeyi açıkladığımız zaman teveccüh göreceklerine inanıyoruz. Ekipteki arkadaşlarımız konularında uzman ve sağlıklı ilişkiler kurabilen kişilerdir"şeklinde konuştu.


TİCARET SİCİLİ GAZETELERİ

Öte yandan TÜRSAB seçimleri için şu açıklamada yapıldı.  Çarşamba Günü 16.10.2019 seçim saat 14:00 de Alanya Sanayi ve Ticaret Odasında yapılacaktır. Katılım gerçekleştiren seçmenler önce Türsab Online’de kayıt olup yetkili kişiyi kaydetmek zorundadır ve seçim günü kendilerinle İmza Sirküleri ve Ticaret Sicil Gazetesini getirmek zorundalar" denildi.


DOĞAN BACAK'A ZİYARET
Yılmaz ziyaretlerine Minübüscüler ve servis araçları odası ile devam etti. Burada Oda Başkanı Doğan Bacak ile görüşen Yılmaz, projelerini açıkladı. Bacak, Yılmaz'a başarılar diledi