ALTSO BAŞKANI ERDEM TEBRİK ETTİ
Alanya’ya Türk Patent ve Marka Kurumunun Ofisini kazandıran  ALTSO Başkanı Eray Erdem de Oba Kuruyemiş’in başarısını tebrik etti. Oba Kuruyemiş Markasının hergün daha da geniş kitleler tarafından tanındığını ve Alanya’nın Marka Değerine katkı yaptığını belirten Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem de yaptığı açıklamada;”Alanya’mızdan çıkarak ülke ve dünyaya yayılan markaların Alanya’nın tanıtımına katkı yaptığını görüyoruz. Bu manada ben Sevilen Markasını kuran ve bugünlere taşıyan Kaygısız ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyorum“ diye konuştu. 

Alanya'da 1990 yılında "Oba Kuruyemiş" ismiyle Ethem Kaygısız ve Sayit Kaygısız kardeşler tarafından kurulan firma 33 yıl içinde ürün yelpazesini genişleterek dünyaya açıldı. 
Oba Kuruyemiş, Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, İngiltere, ABD, Kanada, Danimarka, İsveç, Norveç, Hollanda gibi 14 ülkeye ihracat yapıyor. 
Gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında 'Sevilen' ve 'Alanya' markaları ile kuruyemiş sektöründe söz sahibi olan işletme 2016 yılından beri ihracat şampiyonu olmaya devam ediyor.
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından kendi sektöründe 2016 yılından beri "En Basarılı ihracatçı" ödülünün layık görülüyor.
Bu yılda geleneği bozmayarak Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen ihracatın yıldızları töreninde Birincilik ödülü aldı. Ödülü şirket ortakları ve yönetim kurulu üyeleri Vedat ve Kürşat Kaygısız teslim aldı.

EHLİYET ALACAKLAR DİKKAT: ZAMLANDI EHLİYET ALACAKLAR DİKKAT: ZAMLANDI