banner113

Adlıhan Dere: Bayram alışverişini esnaftan yapın 

banner106

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, bayram alışverişinin esnaftan yapılması çağrısı yaptı.

Adlıhan Dere: Bayram alışverişini esnaftan yapın 
30 Ağustos 2017 Çarşamba 17:12

banner108
banner238

Dere, yaptığı yazılı açıklamada, kardeşliğin, dayanışmanın ve bereketin arttığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın sevincini, heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Bayramların, milli ve manevi değerleri pekiştiren, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını artıran, sevgi ve saygı ruhunun güçlendiği istisnai günler olduğunu dile getiren Dere, "Bu mübarek günlere hak ettiği değeri vererek önemine uygun şekilde yaşamalı ve tüm güzellikleriyle yaşatarak gelecek nesillere aktarmalıyız." ifadelerini kullandı.
ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Dere, Kurban Bayramı dolayısıyla alışveriş hareketliliğinin arttığına işaret ederek, şunları kaydetti:  "İnsanların daha çok yardımlaştığı ve hediyeleştiği bayramlarımız bu yönüyle de küçük büyük demeden tüm esnafımızın yüzünü her zaman güldürmüştür. Her bayramda olduğu gibi bu bayram da esnafımız bayram için gerekli hazırlıklarını yaptı ve vatandaşlarımızı bekliyor. Kıymetli Antalyalılar, hızla çoğalan büyük firmalar karşısında esnafımız rekabet gücü bulamamaktadır. Bayram alışverişinde Antalya ekonomisinin daha da güçlenmesi adına, AVM veya cep marketler yerine esnafımızı tercih ederek esnafımıza sahip çıkalım."
 

banner109

Etiketler; #ADLIHAN DERE
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.