2010 yılından bu yana Alanya’da faal bir şekilde arama ve kurtarma operasyonları düzenleyip, bölge halkına bir çok konuda yardımcı olan AKUT Alanya ekibi, Pazar günü yeni gönüllüler kazanmak amacıyla, tanışma toplantısı düzenledi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda AKUT EKİBİ’ne gönüllü olmak için gelen yeni katılımcılara, Ekip Lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz önderliğinde mini bir seminer verilip, AKUT hakkında bilgiler verildi.

GÖNÜLLÜLERLE GÜÇLENDİK
Seminer akabinde sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kaynaşma toplantısı ie tüm yeni gönüllü üye adayları Akut Alanya Eğitim ve Operasyon Merkezi’nden memnun ve olumlu izlenimlerle 
ayrıdılar. Anamur sınırları ve Manavgat dahil çok geniş bir bölgeden sorumlu olan AKUT Alanya Ekibi  Yetkilileri; “ İyi bir eğitim alacak olan her gönüllü ile daha da güçlenerek, bölge halkına daha hızlı ve daha fazla yardımcı olabileceğiz. Halkımız desteklerini ve güvenlerini bizden eksik etmesinler. AKUT Alanya Ekibi olarak Gösterilmiş olan ilgiye teşekkür eder, Aramıza katımak isteyen, insanı, doğayı ve canlıları sevip koruyan her gönüllü adayına kapılarımızın açık olduğunu belirtmek isteriz.” dediler.