Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmencinin divan başkanlığını yaptığı genel kurulda ilk olarak başkan adayları Nevzat Toksöz, Paşa Özkan ve Doğan Bacak üyelere hitap etti.
1050 üyesi bulunan odada faaliyet raporunun onaylanmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Üyeler kurulan 4 sandıkta tercih ettikleri adaylara ait listeyi zarfla birlikte seçim kurulu tarafından kurulan sandığa attı.
Saat 17'de sandıkların kapanmasıyla birlikte oy verme işlemi sona erdi. Yapılan sayım sonunda 15 yıldır görevde olan mevcut başkan Doğan Bacak en yakın rakibine 70 oy fark atarak 397 üyenin oyuyla yeniden başkan seçildi.
4 KİŞİNİN TEBRİĞİNİ KABUL ETMEDİ
889 üyenin sandık başına gittiği kongrede diğer başkan adayları Paşa Özkan 327 ve Nevzat Toksöz ise 152 oy alırken 3 oy geçersiz sayıldı. Seçim sonuçları sonrası başkanı ilk tebrik eden isim Toksöz oldu. Bacak, sonucun seçim kurulu yetkilileri tarafından açıklanmasının ardından önce rakiplerinin ardından destekçilerinin tebriklerini kabul etti. Bacak, salonda ki 4 kişinin tebriğini ise kabul etmedi.
ALLAH UTANDIRMASIN
Sonuçla birlikte üyelere teşekkür konuşması yapan Bacak, "Ben size söylesem az. Siz bu kardeşinizi sırtladınız. Bir dönem daha vize verdiniz. Önümüzdeki 4 yılda bir abi-kardeş gibi olacağız. Benim kapım yok. Hepimiz bu kurumu ileri götürmek zorundayız. Hepinizin derdine çare olacağız. Hep beraber bir 4 yıl daha hayırlı ve uğurlu olsun. Allah utandırmasın" dedi
İŞTE YENİ YÖNETİM
Oda yeni yönetiminde şu isimler bulunuyor. Kerim Uysal,Şükrü Kara, Ferat Akkanat, Ali İhsan Tok, Mustafa Uşakpınar, Ramazan Çetiner, Ahmet Yalçıner ve İsmail Kaya.