Alanya Belediyespor, futboldan-hentbola, jimnastikten-yogaya çeşitli branşlarda açtığı kurslarla 7’den 70’e her yaştan vatandaşa spor yapma imkanı sunuyor.

KADINLARA ÖZEL SPOR KURSU 
Belediyespor’un bir kaç ay önce Tosmur Hizmet Binası’nda açtığı Yoga Kursu’na kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. 
Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde gerçekleşen yoga kursuna katılan kadınlar, yoga ile nefes ve meditasyon tekniklerini öğrenirken, günlük yaşamlarındaki yorgunluk ve stresi atmanın mutluluğunu yaşıyor. Kurs Profesyonel eğitmen Aynur Moradi tarafından veriliyor. Kurs saatlerinin hem çalışan hem de çalışmayan kadınlara göre ayrı seanslar halinde ayarlandığını söyleyen Eğitmen Aynur Moradi, yoga kursunun, kursiyerlere hem sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırdığını hem de sosyal bir ortam oluşturan keyifli bir spor dalı olduğunu söyledi. 
"YOGA İLE ZİHİN VE RUH BÜTÜNLEŞİR"
Moradi yoga sporu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yogada genel anlamda vücut, zihin ve ruhun bütünlüğü ve denge hedeflenir. Vücudun enerji akışının düzenlenmesine yardımcı olunur. Günlük hayatımızda yaşadığımız olaylar, stresler, gerginlikler vücudumuzun enerji noktalarını tıkamaya başlar ve bu da bize stres, endişe, sıkıntı ve çeşitli hastalıklar olarak geri döner. Yoga egzersizleri esnasında bloke olmuş olan enerji noktalarımız açılmaya başlar, kendimizi daha iyi, mutlu, zinde ve rahat hissederiz. Doğru nefes akışı ile daha fazla oksijen alıp, metabolizmamızı da kuvvetlendiririz. Bunun yanında fiziksel görüntümüz de güzelleşir. Sıkılaşırız, cildimizde de gözle görülür iyileşmeler kaydedilir.” dedi.  Yoga Kursu ile ilgili ayrıntılı bilgi Eğitmen Aynur Moradi’den 0533 475 5191 Nolu telefondan edinilebilir.  

Yoga Kurs Saatleri şöyle:

Salı: 10.15-11.15, 18.15-19-15

Perşembe: 10.15-11.15, 18.15-19-15

Cuma: 12.45-13-45

Cumartesi: 10.10-11.10