Geçen yılın büyük ikramiyesi '7615536' numaralı tam bilete isabet etmiş, biletin sevk merkezi İstanbul-Kadıköy olarak açıklanmıştı. Talihli bir süre ortaya çıkmayınca Milli Piyango İdaresi, internet sitesine sayaç koyarak 70 milyon liralık biletin kalan zaman aşımı süresini göstermeye başlamıştı.

Ancak aradan geçen bir yıla rağmen büyük ikramiye talihlisi idareye başvuruda bulunmadı.

Milli Piyango İdaresinin internet sitesindeki geri sayım da sona erdi. Sayacın yerini, "70 milyon TL ikramiyeli Milli Piyango bileti zaman aşımına uğramıştır!" ifadesi aldı.

Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarı, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığına aktarılacak.

Milli Piyango bu yıl büyük ikramiye tutarını 80 milyon lira olarak açıkladı. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 8 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet 100 bin lira, 100 adet 10 bin lira ve 200 adet 5 bin liralık ikramiye verilecek.

BU SENEKİ BÜYÜK İKRAMİYE ÇEKİLİŞİNDE BÜYÜK ŞÜPHE

2020 yılı çekiliş sonuçları canlı ayında açıklandı. Bu yıl büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti ve ikramiye dörde bölündü.

Büyük ikramiye kazanan biletin sevk edildiği il-ilçe: BURSA-MERKEZ, GAZİANTEP-MERKEZ, İSTANBUL-MERKEZ, İZMİR-MERKEZ

80 MİLYON TL ikramiye kazanan numara: 1358490

Bu seneki çekilişte şüphe uyandıran bir gelişme yaşandı. Demirören Grubuna ait Hürriyet gazetesi Milli Piyango büyük çekilişi yapılırken canlı yayındaydı. Büyük ikramiye çekilişinde daha rakamlar belli olmadan alt yazıda rakamlar yer aldı. Bu anın videosu sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.